TAK FORDI I LYTTER MED!

UNG KÆRLIGHED UDGIVET

Kære læser

SÅ ER UNG KÆRLIGHED UDGIVET!

Har indsat et tekststykke mit forlag har skrevet:

”En meget glad forfatter, der i dag udgiver Ung Kærlighed. Jasmin Søe har skrevet Ung kærlighed er til dig, der er på vej ud i kærlighedslivet, og til dig, der allerede har begivet dig ud i det. Gennem lister, fif, egne erfaringer og personlige historier kan du læse om blandt andet forelskelse, kærlighed, selvkærlighed, crush, kærester, fyre, sex, sexting, hjertesorger, utroskab, singlelivet, dating, kys, #metoo, venner og veninder.”


Ung kærlighed kan købes i alle bogbutikker rundt omkring i Danmark eller på internettet som bog, e-bog eller lydbog.

Link: Køb dit eksemplar af Ung kærlighed her.

Om bogen: 

”Ung kærlighed er skrevet til dem, der netop har begivet sig ud på kærlighedens kringlede vej eller som allerede har taget de første, spæde skridt. Og så er den til dem, der forbereder sig på at gå ad de mange veje og vildveje, som kærligheden kan føre mennesker ind på livet igennem.

Det er ikke let at være forelsket. Slet ikke hvis det er første gang, og man ikke har den fjerneste idé om, hvad det egentlig er, der foregår i kroppen. Og heller ikke hvis forelskelsen rammer – hvad den gør for de fleste – lige midt i de forvirrede teenage- og preteenageår, hvor man knap nok ved, hvem man er, og hvad man vil og ikke vil.

Alle de spørgsmål, forvirring og usikkerhed, man oplever som ung, har Jasmin Søe fokus på i bogen Ung kærlighed. Den kommer således omkring forelskelse, kærlighed, selvkærlighed, crush, kærester, fyre, sex, sexting, hjertesorger, utroskab, singlelivet, dating, kys, #metoo, venner og veninder.

Jasmin Søe deler åbent ud af egne fortællinger og oplevelser og skaber dermed en intimitet i bogform, som kan blive til stor gavn for unge, der ikke ved, hvem de skal dele deres tanker og følelser med.Ung kærlighed indeholder foruden tips og tanker også en række øvelser og lister, som man kan lave, hvis man eksempelvis er i tvivl om, hvorvidt ens kæreste er den eneste ene, eller hvis man skal blive bedre til at sige nej på en god måde.”

God læselyst <3

Kærlig hilsen

Jasmin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAK FORDI I LYTTER MED!