TAK FOR TIDEN SOM VÆRT PÅ JUICYNEWS!

TAK FOR TIDEN SOM VÆRT PÅ JUICYNEWS!

Kære dig

Ville blot opdaterer dig omkring, at min tid som vært på programmet JuicyNews / JuicyParadiseNews er forbi!

Det blev til to rigtig gode år inde på MTG, som nu hedder Nordic Entertainment Group, og hele 396 programmer! Har lært en helt masse om at bærer en værtsrolle, huske manuskripter i hovedet, interviewe på rød løber og i studiet og på sin vis også spille skuespil, for når man præsenterer nyheder, så må indlevelsesevnen være derefter!

Flere har spurgt, hvad der så kommer til at ske den næste tid, og til det har jeg svaret, at det deler jeg lige her om hjørnet. Derudover udkommer min næste bog om nogle måneder, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til!

Håber selvfølgelig meget på, at se jer til bogmessen i oktober måned (har ikke lige den præcise dato endnu), men kommer til at lave et indlæg om det og med en beskrivelse af hvad den nye bog går ud på <3 So far kan jeg røbe så meget, at den er henvendt til jer piger <3

Lige nu sidder jeg derhjemme og kæmper for at få bogen færdig til deadline, hvilket er en fed og lidt små presset proces, for som forfatter (sådan har jeg det ihvertfald) skriver man rigtig godt på nogle dage og så meget mindre godt på andre dage! I dag har jeg for eksempel en dag, hvor jeg har svært ved at sætte tre sætninger sammen, men sådan er det. Vigtigst er, at jeg ikke presser mig selv til at skrive, hvis jeg ikke kan skrive, for det kommer der ikke noget konstruktivt ud af. Derfor tænkte jeg istedet, at skrive en opdatering her på bloggen, om hvordan det står til i mit liv pt. 🙂

Tak fordi i læser med og så tales vi ved.

Kærlig hilsen

Jasmin

PS Hvis du har lyst til at se eller gense nogle af JuicyNews eller JuicyParadiseNews programmerne, så lægger de fortsat inde på VIAFREE og det bliver de ved med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAK FOR TIDEN SOM VÆRT PÅ JUICYNEWS!