NERVØS TIL RØD LØBER EVENT

SÅDAN TRÆNER JEG OP TIL BEGIVENHEDER

16602603_10154363978836239_7707911487833098279_n

Kære læser

I dag skal indlægget handle om, hvordan jeg træner op til begivenheder. For mit vedkommende, så er hver dag jo stort set en form for begivenhed, fordi jeg er hver dag og gerne skal se præsentabel ud. Men sådan er det jo ikke altid, for jeg har ved gud også nogle dage, hvor jeg ser vildt træt eller hævet ud. Og så er der selvfølgelig også de perioder, hvor jeg måske har været emotionelt stresset og derfor er faldet i chokoladen lidt for mange gange på lidt for kort tid. Når, men man er jo bare et menneske, det er sørme svært at gøre det hele perfekt hele tiden, og det skal man jo heller ikke.

Men så er der alligevel nogen begivenheder, som skiller sig ud fra andre, hvor det er ekstra vigtigt for mig at stå skarpt.

Det kan være jeg er booket til et modeljob i udlandet, hvor kunden har en forventning om at jeg har de og de mål, og lever op til de billeder de har booket mig udfra på mit modelbureaus hjemmeside.

Det kunne også være andre former for begivenheder såsom; events jeg skal deltage i eller en fest jeg skal til, hvor jeg bare virkelig gerne vil se ekstra godt ud.

For øjeblikket arbejder jeg også på et bogprojekt, så til de møder, betyder det også meget for mig at se så præsentabel ud, som jeg nu engang kan.

Når, så hvordan træner jeg så op til begivenheder?

Jo, jeg gør det på min egen måde, og inden jeg deler hvordan med jer andre, så er det vigtigt for mig at sige, at jeg virkelig har lært at vi allesammen har vores egen måde at gøre ting på, som passer bedst til os. Som passer bedst til vores personlighedstype, kropstype, humør, det tidsskema vi lever vores hverdag ud fra osv.

Det som jeg har fundet ud af virker for mig er, at løbe minimum fem kilometer hver anden dag. Efterfulgt af små hundrede mavebøjninger. Det er nemt og tilgængeligt. Jeg er meldt ind i Fitness DK, men jeg foretrækker faktisk bare at hoppe i træningsskoene og løbe en tur om søerne eller i HC Ørstedsparken. For jeg synes det er nemt, og så tager det ikke lang tid. Jeg løber sådan en fem kilometer på omtrent 30 minutter og så er den dags motion done og ude af verden, og det er let at hoppe i bad og komme igang med dagen.

Derudover skærer jeg også ned på kalorieindtaget i den periode, hvor jeg presser mig selv lidt ekstra.

Og det er faktisk sådan jeg træner op. Så gør jeg også små tiltag, såsom at tage trapperne alle de steder jeg kan komme til det, istedet for at tage elevatoren eller rulletrapperne, samt gå til aftaler i stedet for at tage transportmidler, hvis altså ikke der er alt for langt.

Mit arbejde ude på MTG lægger omtrent 60 minutter væk fra min lejlighed inden i København K, og der ser jeg også en mulighed for, at gå en time tidligere hjemmefra, men til gengæld få lidt ekstra motion.

Mit råd er også; lad være med at være for hårde mod jer selv, for så holder en sådan periode sjældent særlig længe før man falder i eller ikke gider mere, og derved ikke får fulgt op på sin motion eller det at indtage lidt færre kalorier, fordi man simpelthen føler sig demotiveret og ikke synes der er noget sjovt ved det.

Så, mærk efter og lyt til din krop, men lad være med at bruge det som en undskyldning, tag istedet ansvar og ha’ selvdisciplin og vid, at dette ikke skal stå på resten af dit liv, men kun for en kort periode. Når du har gennemført det, og fra hver dag du gennemfører en dag, så vil du få en succesoplevelse, som vil booste dit selvværd og gøre dig glad og stolt af dig selv.

Når alt dette er sagt, så vil jeg til at pakke min træningstaske, så jeg kan hoppe ned i fitnesscenteret efter arbejde. Og ja, i dag er een af de dage hvor jeg simpelthen ikke kan komme ud af døren fra morgenstunden af, fordi det er så sindsygt koldt.

Kærlig hilsen

Jasmin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NERVØS TIL RØD LØBER EVENT