STYLE, BEAUTY AND EMPOWERMENT EVENT

SÅDAN GIK DET TIL EVENTET!

Kære læser

Så, har jeg været oppe på scenen og speake til ”Style, beauty & empowerment”-eventet og det gik rigtig fint!

Jeg håber måske, at nogen af jer som læser med her, kom og var med?

I så fald, hvis i var, så ved i jo hvordan det gik (hvad synes i??) og hvis i ikke var, så vil jeg fortælle jer lidt om, hvordan jeg synes det gik!

Jeg har aldrig været den store fan af, at hverken stå eller sidde på en scene og tale foran mange mennesker. Det er bare ikke lige mig, for jeg er bedre een til een eller på anden vis, hvor der ikke er mange øjne på en. Ja, tro det eller ej, med de jobs jeg har haft gennem tiden, men det er faktisk rigtigt.

Derfor var jeg også lidt spændt på hvordan det ville gå i dag!

Overraskende nok, på en eller anden måde, så gik det faktisk bedre end jeg havde troet! For jeg formåede, at hvile i at være mig selv, lige som jeg er, og det er jeg rigtig glad for! For det betyder, at den mening gæsterne til eventet har om mig, er en mening 100% i overensstemmelse med hvem jeg er, fordi jeg virkelig var, hvem jeg er, og det har jeg det godt med!

(Læs mere om mine tanker inden eventet her:  ”5 tanker der holder mig vågen…”).

Jeg følte mig hverken tilbageholdende, frosset eller forceret. Det hele forløb tværtimod meget naturligt, autentisk og med et glimt i øjet.

Efter eventet kan jeg se, at der er kommet en del følgeanmodninger på Instagram, og det er jeg rigtig glad for, for det betyder vel, at de som ansøger, fik noget ud af det eller at de synes jeg virkede xxx og havde lyst til at komme tættere på, ved at følge.

Hmmm. Så hvorfor gik det mere afslappet for mig, end det plejer at gøre?

Jeg tror det gik mere afslappet til for mig, end det plejer at gøre, fordi jeg har det rigtig godt i øjeblikket. Jeg føler, at jeg handler i overensstemmelse med mine værdier, ser de mennesker som jeg elsker og som der inspirerer mig og i det hele taget arbejder på projekter, som er meningsgivende. Jeg elsker at skabe, at kunne være min egen drømme-smed.


Så, hvad har jeg mere på hjertet i dag? Jo! Til dig læser, hvis du er interesseret i at læse mere om eventet, så læs med her på ”The Soulfuls” website. Det er en super fed organisation, med hjertet på rette sted. Har indsat en kort tekst om, hvad organisationens mål og vision er:

”A platform of women with focus on topics that advance, empower and inspire young girls and women of any colour, language, background or belief. 

The Soulfuls strive to create a diverse community where every woman is valued and get the resources and support to find her place in a world in constant motion. With a series of social gatherings, events, and fundraising initiatives, we aim to do just that.”

Tak fordi du læser med!

Kærlig hilsen

Jasmin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STYLE, BEAUTY AND EMPOWERMENT EVENT