SÅDAN GIK DET TIL EVENTET!

PREGGO-PHOTOSHOOT

Kære læser

For et par uger siden, mødtes jeg med en super dygtig fotograf, som hedder Sandra Åberg, for at tage billeder til min kommende bog.

Læs mere om min kommende bog her: ”Min næste bog er på vej”.

Vi mødtes på Toldbodgade, hvor vi rimelig casual, tog billederne i en baggård, opad en mur.

I den forbindelse, ville jeg så gerne, at vi også forevigede min lille piges hjem for nu, og det var Sandra så sød, at være med på!

Derfor rykkede vi indendørs, efter bog-skydningen, og tog dette billede, opad en baby-blå væg. (Det kan man så ikke se her, eftersom jeg ønskede at billedet skulle være sort hvidt, fordi jeg synes det er mest klassisk).

Da billedet blev taget, var jeg i uge 25 og dvs. over halvvejs til, at hun kommer til verden.

I dag har jeg tænkt mig, at gå ned og fremkalde det, så jeg kan sætte det ind i hendes ”Barnets bog”, for det er jeg sikker på hun vil synes, er rigtig sjovt at se tilbage på en dag. Det vil vi allesammen.

Har forresten købt denne ‘‘Barnets bog”, hvis nogen af jer læsere, går og leder efter en for tiden. For jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke synes, der findes så mange søde af dem, ude på markedet, nok fordi det ikke længere er ligeså normalt, at fremkalde billeder og lave fotoalbums.


Kærlig hilsen

Jasmin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN GIK DET TIL EVENTET!