TAK: 7082 DOWNLOADS!

PODCAST: MATTIAS KOLSTRUP

Kære læser

Forleden spurgte jeg ind til (på instagram: @ungkaerlighed) hvem i kunne tænker jer, at lytte med til i en af de kommende episoder!

I har simpelthen været så seje til at svare tilbage, med en helt masse bud og derfor har jeg haft rimelig travlt med, at forsøge at opfylde dem de sidste dage – og det er nu lykkedes for flere af dem!

Jeg vil indtil videre vente med, at afsløre for mange af de som snarest gæster Ung kærlighed, så derfor starter jeg med at løfte sløret for een af gangen.

Som i kan se på billedet, så er det Mattias Kolstrup som gæster Ung kærlighed podcast, allerede i næste uge, og det er jo bare så fedt!

Mattias er mest kendt for sin tid som forsanger i bandet Dúné (det band eksisterer dog ikke længere) og i dag beskæftiger han sig blandt andet med sangskrivning.


Inden på @ungkaerlighed instagram er lytterne lige nu igang med, at give deres bud på spørgsmål/ting de rigtig gerne vil spørge eller vide om Mattias.

Hvis du har lyst til at byde ind med noget, som jeg skal tage til efterretning i forhold til interviewet med ham i næste uge, så byd endelig ind med en kommentar dér eller skriv den her i indlægget 🙂

Kærlig hilsen

Jasmin

OBS. Hvis ikke du har hørt sidste episode af Ung kærlighed endnu, så lyt med her: ”Astrid Olsen: Dating (YouTuber)”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAK: 7082 DOWNLOADS!