LYDBOG: UNG KÆRLIGHED

PODCAST: FÅ BAGGRUNDSHISTORIEN

Kære læser

Som i ved, hvis i følger med herinde, fordi jeg efterhånden har gjort rimelig meget opmærksom på det, så bliver Ung kærlighed podcast jo lanceret her til oktober – som er lige rundt om hjørnet!

I går aftes lagde YouTuber Astrid Olsen, dette billede op på sin insta-story, eftersom een af hendes følgere efterspurgte baggrundshistorien for hvordan hun og Emil (Astrids kæreste) mødte hinanden.

Til den nysgerrige følger, så er det netop det Astrid og jeg taler om i hendes podcast episode, hvor vi primært kommer ind på forelskelse, singlelivet, kys og dating – med hende og Emil som det primære omdrejningspunkt.

Hvis i kunne tænke jer at læse mere om hvem Astrid er og hvad vi kom ind på under optagelserne, så klik ind her ”Podcast: Nikita K. / Astrid O.” eller ”Dating og forhold handler jo om…”

Er du nysgerrig på at læse mere om Ung kærlighed podcast, så læs mere her ”Podcast: Ung kærlighed” og hop eventuelt ind og tryk ”abonner”, så du sikre dig at være orienteret om de podcast episoder der kommer ud – lige når de kommer ud.

Link til podcast: Tryk abonner her.

Glæder mig sådan til at holde jer opdateret og til at dele de super seje interviews, med de super seje kvinder – med jer!

Kærlig hilsen

Jasmin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYDBOG: UNG KÆRLIGHED