''MÅDEN JEG SÅ UD PÅ, MÅDEN JEG IKKE...''

PODCAST: DAGENS GÆST

Kære læser

Jeg kan desværre ikke fortælle jer, hvem der har været dagens gæst, endnu, men det kan jeg i morgen – og det glæder jeg mig super meget til at dele med jer!

Indtil da, vælger jeg også at holde for mig selv, hvad vi har talt om og hvilke emner der har været oppe at vende, for jeg synes ligesom de to ting hænger sammen. Derudover giver det også rigtig god mening, at netop den person, har meget på hjertet, lige i forhold til de emner, vi kommer omkring under podcast optagelserne.

Derfor: jeg glæder mig til at dele både gæst og emne(r) med jer i morgen <3


Indtil da, kunne jeg godt tænke mig at hører jer om en ting: er der nogen emner, som i brænder inde med, som i godt kunne tænke jer, bliver vendt i en af de kommende episoder?

Podcasten handler jo om ung kærlighed og derfor skal jeres ønske selvfølgelig lægge sig opad kærlighed, hvis jeg skal tage det med.

Hvis det er første gang, at du læser med her på min blog, så kan jeg godt forstå hvis du sidder og føler dig lidt forvirret over, hvad i alverden jeg skriver om. Er det tilfældet, så læs eventuelt mere her: ”Podcast: Ung kærlighed” og ”Podcast: Mød de to første gæster” og ”Måden jeg så ud på, måden jeg ikke…” – så er du fuldt ud opdateret!


Billedet er taget på det kontor, hvor jeg optager podcast, som jeg har lejet og som lægger lige ved Storkespringvandet inde i København K. Nu kan i selvfølgelig kun se to stole og et bord, der umiddelbart ikke lige passer til (jeg har rykket det derhen pga højden på mikrofonen), men selve lokalet er så smukt. Høje vinduer, gamle stukke, lys og udsigt over til kirken. Der er stille, roligt og helt perfekt til at have de skønneste samtaler.

Glæder mig til vi skrives herinde i morgen.

Kærlig hilsen

Jasmin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

''MÅDEN JEG SÅ UD PÅ, MÅDEN JEG IKKE...''