STYLE, BEAUTY AND EMPOWERMENT EVENT

MINE BEDSTE VENINDER

Kære læser

I dag fik jeg sådan lyst til, at skrive et indlæg om mine bedste veninder!

Det er blandt andet inspireret af, at jeg de sidste par uger har tilbragt en del mere tid med dem end jeg plejer, fordi skriveprocessen er overstået (læs mere om min næste bog her) og det giver mig mere tid på hånden!

Min redaktør og jeg, er dog fortsat i proces med at rette det sidste grammatik til, men i næste uge, er vi færdige med det. Og så er der egentlig kun tilbage, at designe hvordan bogen skal se ud visuelt, og der har forlaget og jeg aftalt, at jeg tager til Århus her d. 15 august, for at tage et møde med dem og deres grafiker.

Og så sendes UNG KÆRLIGHED i tryk! Det bliver så spændende!

Forresten, så udgives bogen i oktober måned og du er så velkommen til at slå vejen forbi bogmessen d. 27 oktober, hvor jeg blandt andet er at finde på LEV NU-scenen (det er en af bogmessens officielle scener) til et interview omkring bogen klokken 12.30. Uhh, det bliver nervepirrende!


Når, men ihvertfald så har det været så skønt at se mine veninder mere og tilbringe en helt masse kvalitetstid med dem!

Jeg ved ikke med dig, men jeg har ikke så forfærdelig mange veninder, til gengæld har jeg en håndfuld virkelig tætte og gode veninder, som jeg har kendt i +10 år. Og ja, det er næsten gældende for dem allesammen.

For mig er det vigtigere, at have nogle virkelig gode veninder, som jeg føler er ærlige og som er til at stole på, fremfor en helt masse. Jo ældre jeg bliver, føler jeg også, at jeg har mindre tid på hånden til at ses med veninder, og derfor foretrækker jeg klart, at prioritere tid sammen med en mindre, men tæt gruppe af veninder!

Hvis jeg skulle sætte et ord på mine veninder, så ville det nok være: inspirerende!

For jeg føler at alle mine veninder, er ekstrem inspirerende! Det er piger, med hjertet på rette sted, med ambitioner for livet, de er innovative og kreative og de går deres egen vej – allesammen! Og det synes jeg er ekstrem fedt!

Det betyder også, at ikke en af dem, har den samme ”historie” ift. hvad de har lavet, siden de gik ud af gymnasiet for otte år siden, for de har alle fulgt deres hjerte og det har ført dem fuldstændig forskellige steder hen i livet!

Til forskellige lande, i forskellige jobs, i forskellige uddannelser.

Når jeg er sammen med dem, så føler jeg mig stolt og hver gang vi har tilbragt tid sammen, så føler jeg mig motiveret. For jeg elsker at hører om, hvor de er på vej hen, hvilke ideer de har eller går og arbejder med og så synes jeg bare at de stråler! De stråler af liv, mod, hjerte, nysgerrighed og livsgejst!

Dem har jeg tænkt mig, at passe rigtig godt på, værne om og beholde. Resten af livet. For veninderne, de bliver nu engang. Og det er så smukt at følge hinanden på livets vej, gennem op og nedture, for vores bånd, det bliver bare endnu stærkere, for hvert år der går!

Hvilke egenskaber ved dine veninder, værdsætter du? Og hvorfor er du, veninde med netop dine veninder?

Jeg synes det er meget godt lige at stoppe op og tænke over engang imellem. Bidrager i med noget til hinanden, og er i der ligeværdigt for hinanden? Ikke at man altid skal være det, for nogengange har man selv brug for eller en veninde brug for, at man er der lidt mere i perioder.

Med de spørsmål vil jeg slutte indlægget her af med, at jeg tror på det er vigtigt at følge ens intuition. Det forsøger jeg ihvertfald at gøre med alt her i livet, og at den har ledt mig i retning af de skønneste piger, for mange år siden, det synes jeg er så bekræftende og dejligt. Tak for det <3

Kærlig hilsen

Jasmin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STYLE, BEAUTY AND EMPOWERMENT EVENT