PODCAST: MØD DE FØRSTE TO GÆSTER

”MÅDEN JEG SÅ UD PÅ, MÅDEN JEG IKKE…”

Kære læser

Jeg ville lige dele dette fine og kloge citat med jer.

Det er et uddrag fra den podcast episode, jeg lavede med Fie Sommer forleden, og jeg glæder mig meget til at dele endnu flere af hendes kloge ord med jer.

Hvis du er interesseret i at læse mere om interviewet med hende, om hvem hun er eller om hvad podcasten går ud på, så læs med her: ”Podcast: Mød de første to gæster” og ”Podcast: Ung kærlighed”.

Hele Fies citat lød således:

“Jeg har nærmest konstant slået mig selv i hovedet over alt hvad jeg gjorde. Måden jeg så ud på, måden jeg agerede i sociale sammenhænge og måden jeg ikke præsterede godt nok på et arbejde eller på et studie. Lige så snart jeg begyndte at blive bevidst om de her tanker, så kunne jeg omskrive dem. Det er en rigtig god ting at forstå, at ens tanker ikke er ens virkelighed og at man godt kan påvirke dem.”


Er der nogen af jer, der kender til den følelse? Jeg gør.

Specielt for nogen år siden, eller faktisk for flere år siden, efterhånden, da jeg arbejdede med udvikling af performance inde i byen. På det tidspunkt, havde jeg selv et eller andet med præstationer, hvorfor jeg nok var super interesseret i det emne.

Jeg har blandt andet skrevet om det i min bog ”Din verden, din vej”, hvis du kunne være interesseret i at læse mere. Mit præstations ”issue” kom sig blandt andet af, at have arbejdet som model siden jeg var 14 år gammel og på stort set daglig basis, fra jeg var 17 år gammel, havde beskæftiget mig med enten billeder, shows eller videoer. Opholdt mig på produktioner, hvor ens præstation spillede den vigtigste rolle som succeskriterie for, at have fuldført en opgave vellykket.


Generelt tror jeg egentlig at mange af os piger kender til de tanker og til de følelser.

Tanken og følelsen af, ikke at føle sig smuk nok eller god nok.

Det er virkelig bare noget pjat, at vi har det sådan, for det er vi alle.

Med årene har jeg ihvertfald lært og erfaret, at det der er allersmukkest ved og på mennesker, er deres energi og udstråling. Det er øjnene som fortæller, at mennesket er fuld af liv og nysgerrighed og det er deres adfærd og fremtoning, som giver en indikation om deres personlighed. Om de har et godt hjerte, om de er gode mennesker.

At være det, er hvad vi alle bør stræbe efter. Også i en langt højere grad, end at forsøge at ”passe ind” ved at være, som vi tænker, at vi burde være.


Fie er god til at sætte mange og flere ord på dette.

Hende og jeg talte om selvkærlighed, om det kærlighedsforhold, vi har til os selv.

Om det at træffe selvkærlige beslutninger og hvordan de beslutninger vi træffer, påvirker vores sind og kroppe.

At lærer, at sætte grænser, på en måde, så man passer godt på sig selv og værner om den energi, de værdier og den integritet vi som mennesker, gerne vil leve i overensstemmelse med.

Hendes episode udgives til oktober. Hvis du vil sikre dig, ikke at misse den, så husk at klik ”ABONNER” på min podcast, og du vil få en reminder på din mobiltelefon, i det øjeblik, episoden er udgivet.

Kærlig hilsen

Jasmin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PODCAST: MØD DE FØRSTE TO GÆSTER