DE PERFEKTE PIGER

HJEMME FRA TRYK!

Kære læser

Min redaktør, Marie,  har lige sendt mig dette billede af Ung kærlighed, som netop er droppet ind på forlaget frisk fra tryk.

Beskrivelse:

”Ung kærlighed er til dig, der er på vej ud i kærlighedslivet, og til dig, der allerede har begivet dig ud i det. Gennem lister, fif, egne erfaringer og personlige historier kan du læse om blandt andet forelskelse, kærlighed, selvkærlighed, crush, kærester, fyre, sex, sexting, hjertesorger, utroskab, singlelivet, dating, kys, #metoo, venner og veninder.”


Ung kærlighed udgives d. 25 oktober, hvor den vil være at finde i alle boghandlere rundt omkring i Danmark.

Er den ikke bare blevet fin?? Den er ihvertfald blevet ligesom jeg havde ønsket mig og drømt om. Med en fin rosa farve, trykte guld bogstaver, en guld snor til at holde orden på hvor man er kommet til og et bånd om bogen med et billede af mig/mit navn, som man kan tage af – hvis man foretrækker at bogen skal være lidt mere anonym, når man eksempelvis sidder i toget eller andre offentlige steder hvor folk ”følger med.”

Bogen kan også forudbestilles, både som hardcover, e-bog og lydbog.

Forudbestil her: Forudbestil dit eksemplar af Ung kærlighed her.

Kærlig hilsen

Jasmin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE PERFEKTE PIGER