''HVIS MAN IKKE ELSKER SIG SELV...''

”DATING OG FORHOLD HANDLER JO OM…”

Kære læser

Sikke mange gule billeder, der kommer op for øjeblikket her på bloggen, med citater, fra inspirerende og skønne unge kvinder.

Tænkte lige, at i da selvfølgelig også skal have dette med på vejen.

Det er et uddrag, fra den podcast episode jeg lavede forleden, sammen med Astrid Olsen.

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om hvem Astrid er, hvad hun beskæftiger sig med og hvad vi talte om i episoden, så klik ind på dette indlæg ”Podcast: Nikita K. / Astrid O.” og læs med – så er du opdateret.


Personligt, så kan jeg ikke være mere enig i det, som Astrid siger. At: ”dating og forhold handler om, at vi hele tiden udvikler os.”

Det er ihvertfald det, som det blandt andet handler om, og eftersom dette er et uddrag fra episoden, så ved jeg, at det også er det Astrid mener.

Jeg glæder mig meget til, at kunne dele linket til episoden med jer, og det kan jeg fra oktober måned.

I episoden med Astrid, taler vi om forelskelse, dating, kys og singletiden. Derudover deler Astrid også, hvordan hun og hendes kæreste vandt hinandens hjerter og hvad forskellen er på fascination og forelskelse – ifølge hende.

Indtil da, kan du jo gå ind på Ung kærlighed podcast og trykke ”ABONNER”, så du sikrer dig at modtage næste episode, lige når den kommer ud.

Kærlig hilsen

Jasmin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

''HVIS MAN IKKE ELSKER SIG SELV...''