PODCAST: JENNIFER CHU

BABY: 5 UGER TILBAGE!

Kære læser

Nu har de seneste mange, stort set alle, indlæg handlet om enten mit gamle værtsarbejde på Viafree programmet ”JuicyNews”, min kommende bog ”Ung kærlighed” eller min podcast som der brager afsted for øjeblikket, som der også hedder ”Ung kærlighed”.

Hvis du ikke har været med på de seneste blogindlæg, så har du måske ikke læst med om hvad den går ud på, men ingen skade sket 🙂 Du kan læse med lige her, hvis du har lyst, og så er du fuldt ud opdateret (specielt hvis du bladrer lidt rundt mellem de forskellige indlæg): ”Podcast: Ung kærlighed”, ”Tak: 7082 downloads!” og ”Hitliste: Tak igen”.

Lyt med på den seneste podcast episode her: Lyt med her.


Der eksisterer dog et enkelt indlæg her på bloggen, hvor jeg deler med jer, at jeg skal være mor til en lille pige her til november og det glæder jeg mig selvfølgelig ubeskriveligt meget til. (Læs med her: ”November baby”.)

I morgen, lørdag d. 13 oktober, er jeg 35 uger henne og det betyder at hun i realiteten kan melde sin ankomst om bare to uger (uge 37) og stadigvæk være helt perfekt og klar til at komme ud, men det betyder også, at der er fem uger til min termin.

Jeg håber selvfølgelig på, at hun bliver inde i min mave i så lang tid som muligt, eftersom hun skal have taget så meget på og være SÅ klar som mulig, inden hun melder sin ankomst. Og helt klar er hun ihvertfald (og alle os andre) til termin. Jeg er nu klar til hende når som helst. Det er vi allesammen. I ved hvad jeg mener; man ønsker for sit barn at være så sund og rask og klar som muligt – og det vil hun ihvertfald 100% være til terminsdato.

Kan ikke vente med at møde hende.

Så jep: der er 5 uger tilbage inden livet som mor og familie starter. Det bliver fuldstændig fantastisk.

God weekend til jer derude!

Så vil jeg gå på weekend med et lidt mere personligt indlæg herfra 😉

Kærlig hilsen

Jasmin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PODCAST: JENNIFER CHU