3 TING TIDEN GÅR GODT MED

BABY: 100 DAGE TILBAGE

Kære læser

Det er lidt vildt, rimelig vildt synes jeg faktisk, men i dag er der 100 dage tilbage, til termin d. 24 november.

Det er ikke fordi jeg går og tæller ned, men er på nogle apps, som gør det for mig og som dagligt giver opdateringer om, hvad der sker inde i maven og hvad den og den uge og måned betyder for babys udvikling.

Benytter mig blandt andet af: ”Gravid – Dag for Dag” app’en, som er udviklet i samarbejde med Interaktion.co ApS og i samarbejde med jordemoder Gitte Thetmark.

Derudover benytter jeg mig af: ”Gravid – mens du venter-app”, som er udviklet i samarbejde med jordemoderforeningen, TrygFonden, Komiteen for sundhedsoplysning og Sundhedsstyrelsen.


100 dage… De kommer til at gå så hurtigt.

Jeg ved ikke med jer derude, som også venter, om i er begyndt at købe ting ind endnu eller om i venter til et par måneder inden, eller måneden inden, jeres barns ankomst.

Det er sikkert nok, super forskelligt, men personligt, så er jeg næsten først lige begyndt at købe ting ind.

Det intiativ kom sig blandt andet af, at jeg inden for en uge mødte to forskellige forældrepar hvis børn, var blevet født henholdsvis 2 og 3 måneder for tidligt. Og eftersom der kun er tre måneder til vores datter kommer til verden, så synes jeg det er rart at begynde og dække os ind, bare så vi ikke står der uden ingenting, hvis det nu skulle ske, at hun kommer tidligere end forventet.

Og det er vildt hyggeligt!

Smid endelig en kommentar i kommentarfeltet, hvis i har lyst til at dele hvordan i går og forbereder jer, og hvornår og hvorfor i er startet netop dér.

Kærlig hilsen

Jasmin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 TING TIDEN GÅR GODT MED