WHAT, NY FØLELSE.

3. TRIMESTER OG 3D SCANNING

Kære læser

Her til morgen er jeg gået ind i 3 trimester. Det er ret vildt. For så kommer terminen lige pludselig rigtig tæt på 🙂

Har også glædet mig rigtig meget til denne dag! Det er en meget stor ting at nå hertil. Derudover er min lille pige i ”sikkerhed”, hvis hun nu skulle gå hen og blive født før tid, for når man er så langt i graviditeten, så er der en 90 % sandsynlighed for at baby overlever, skulle hun blive født nu.

Det gik op for mig i går, at man faktisk er ”klar nok” til at føde i uge 37. Det ved jeg ikke, hvorfor jeg ikke har opfattet før nu, men det er bare vildt, for det betyder at der faktisk kun er 8 uger til at hun potentielt kommer til verden, som en fin og klar baby.

Omvendt ved jeg godt, at det ikke er lige så ofte, at førstegangs mødre føder før termin, men at det oftere er set, at de/vi går et par uger over termin. Uh, det er ihvertfald virkelig skønt og dejligt! Mærker en spændt og glad fornemmelse i hele kroppen, som jeg skriver.

3D

I går var familien afsted til 3D scanning og det var en rigtig stor oplevelse. Det var vildt at komme så ”tæt” på hende og få billede på. Hun ser så dejlig ud, med runde kinder, en lille nuttenæse og trutmund.

Jeg havde valgt klinikken LilleLiv, som lægger på H.C. Andersens Boulevard, og den kan jeg klart anbefale! Det var også her, vi fik lavet kønsscanning i sin tid. Medarbejderne er søde og forholdene fine. Derudover har de en stor fjernsynsskærm, som man kan følge med på og en sofa til de gæster, man har inviteret med. Så det bliver en helt oplevelse.

Vi valgte den ”store pakke” til 1100kr, som består af 45 minutters scanning og så får man et par videoer og en masse billeder med hjem af scanningen. Tror vidst der hører en CD med, men jeg har personligt ikke noget herhjemme som kan tage en CD, så det er meget fedt de også sender det hele som et WeTransfer-link man kan downloade.

Det var lidt herfra!

God weekend 🙂

Kærlig hilsen

Jasmin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT, NY FØLELSE.