PREGGO-PHOTOSHOOT

3 TING TIDEN GÅR GODT MED

Kære læser

Her til aften, har jeg en aften, hvor jeg ikke lige ved hvad jeg skal finde på at lave, og den følelse kender vi allesammen.

Det er ikke fordi at man hele tiden, behøver at have noget at lave, for det er også rart at slappe af, men jeg synes nu, det er rarest at slappe af med noget at lave.

I løbet af ugen har jeg ellers sørget for, at få lagt både arbejde og aftaler med veninder og familie ind, men her til aften, ja, den står lidt stille.

Min veninde havde egentlig inviteret mig med til Copenhagen Pride Week, som foregår i øjeblikket, og det kunne også have haft været sjovt, men for at være ærlig, så er fest og farver måske heller ikke lige det, som jeg har allermest lyst til, og derfor har jeg valgt at blive hjemme. Også selvom jeg sagtens kunne tage derhen, og fylde vinglasset op med hyldeblomst sodavand 🙂

Nu ved jeg ikke med dig, men hvis du også føler, at du mangler lidt at kunne gå op i på en tirsdag aften, så har jeg samlet tre ting, som jeg synes er hyggelige at lave, og som tiden går godt med. Og de kommer her:

  • ChriChri TV: ”Damerne om det runde bord”. Her til aften har jeg set nogle af udsendelserne, og jeg synes faktisk de er rigtig spændende! Lige nu handler de om henholdsvis lykke, skilsmisse og random seer spørgsmål, kvinderne om bordet (det er konceptet) tager op.
  • DR.DK: ”Petra får en baby”. Jeg har faktisk aldrig været hende, som ser fjernsyn eller online udsendelser, men jeg må indrømme, at jeg blev lidt bidt af denne, efter en veninde anbefalede den. Den er selvfølgelig nok sjovest at se, hvis man selv går og venter en lille, omvendt venter min veninde ikke en baby og hun har selv fulgt med. Petra, som udsendelsen handler om, er virkelig likeable og programmerne er skruet både sjovt, sødt og hyggeligt sammen.
  • Radio 24/7: ”Finnsk Terapi”. Det er sjældent jeg hører podcast ved aftentid, men det er faktisk rigtig hyggeligt at gøre, specielt hvis man har nogle ærinder at ordne derhjemme. Forleden dag skulle jeg rydde op og rydde ud i mit tøj, og i den forbindelse var det meget underholdende og lærerigt at sætte Finnsk Terapi på, en podcast, som jeg også tidligere har nævnt i indlægget om ”5 tips til at slappe af”. Den sidste episode, som fangede mig særligt, var med Lisbeth Lundquist, som jeg synes er en helt fantastisk kvinde. Episoden hed ”Jeg har først opdaget jeg var smuk, efter toget var kørt”, hvis du synes det kunne være interessant at lytte med til den.

Det var alt for nu, håber at kunne have bidraget med lidt inspiration, til en tirsdag aften.

Kærlig hilsen

Jasmin


PS. Jeg kan virkelig anbefale jer at følge kultursociolog Emilia Van Hauen, som skriver nogle spændende artikler, holder nogle interessante foredrag og som blandt andet har skrevet bogen ”Ladycool”. (Go read!)

Derudover er direktør, skribent og forfatter Julia Lahme også værd at følge! Hun har blandt andet skrevet bogen ”Manifest”, som jeg i sin tid, da jeg læste den, var helt vild med.

Begge kvinder er med på indlæggets billede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PREGGO-PHOTOSHOOT